Slappa och njuta

Nu är jag supertrött, förmodligen för jag tränat vilket känns underbart. Kanske jag kan somna tidigare än vanligt och gå upp lite tidigare och ta en morgon löprunda. Nu väntas House sedan Ghost whisper och te. Hoppas ni har en fin kväll! Jag skriver mer imorgon.

puss&kram


Gårdagens inköp

Två linnen/Cubus - Rosa sportbh/Maxi - Två tidningar/ Solo & Topp Hälsa


Träning

Träningslinne/Intersport - Löpartights/röhnisch - Rosa sportbh/Maxi

Känner mig riktigt nöjd med träningen idag. Har sprungit i 20minuter, cyklat i 20 minuter, massa sit ups och armhävningar. Imorgon tror jag på träningsvärk. Me like! Nu blir de massor med vatten och en tomat.

Min lunch

Thaiwok/Findus och ett glas vatten. Mums!

Dagens blogg!

Jag är nu med och tävlar om att bli dagens blogg. Var med ni med.
Klick in här!


Sol åt hela världen

Guuud så skönt, solen skiner idag och termometern visar redan 22 grader ute. Sweet! Idag kommer de verkligen bli solning på hög nivå. Måste få massor med färg innan Frankrike, vill ju inte kommer ner helt blek där. Ska även ut och springa en runda och sedan så får vi se om jag peppar mig själv med något kul! Sen ska jag även jobba lite. Ikväll ska vi äta riktigt god mat iallafall, schnitzel MUMS. Så himla gott när man bankar ut och panerar den själv.

Nu ska jag dricka min Proviva med smak av apelsin/passionsfrukt och äta havregrynsgröt ute i solen. Vi hörs om en stund :)

puss&kram


Te och film..

Nu blir det att krypa ner i soffan och se en film och dricka lite te. Skönt att koppla av en stund innan John blund anländer i ögonen. Måste berätta en lite rolig grej som hände idag, det flög nämligen in en svala i huset idag. Jag blev livrädd och visste inte vad jag skulle göra för att få ut den. Riktigt äcklig om den börjar flyga runt i huset, då bajsar den ju på alla möbler. Den höll sig som tur var vid fönstret så vi fick öppna dörren vid fönstret och ta bort gardinen och försöka styra den från fönstret med hjälp av en tidning, blä. Jag tyckte de var riktigt äckligt, men de värsta var ändå att jag inte hörde den fråns den flög in i fönstret. Usch...

Aja nu ska vi se något kul på tvn och mysa. Ha de fint så hörs vi imorgon :)

puss&kram och tack till alla er som följer min blogg




Put a ring on it.

Ikväll har jag varit iväg och handlat en sväng. Kom hem med mat men även lite annat nice så som rosa sport-bh, två linnen från Cubus och två tidningar. Känner mig nöjd. Bilder på mina inköp kommer imorgon. Men kan tipsa er om att handla lite vårsnyggt på Cubus nu när dom har massor med saker för 59:-. Massor med snygga linnen och kjolar och annat nice. Nu funderar jag starkt på om jag imorgon ska inhandla mina löpartight med rosa detaljer? Ska börja jogga imorgon och jag vet hur jag är, måste ha snygga kläder för att de. Jag har ju tränat lite varje dag men nu känner jag att de är dags för en joggingrunda varje dag också. Känner mig nöjd såhär långt med att iallafall kommit igång med träning.

Vad gör ni denna sköna måndagskväll ?

puss&kram

 


Fan vad grymt!

Jag är nästan lite imponerad av mig själv. Jag har fått gjort jättemycket nu på förmiddagen, stolt över mig själv. Nu ska jag strax äta min bakade potatis och avnjuta den i solen med ett stort glas vatten med några skivor gurka i. Mums! Idag är de hur varmt och skönt som helst, jag är nöjd. Tyvärr har jag alldeles för mycket att göra för att steka i solen, men lite då och då sätter jag mig där och njuter.

Vad har ni för er denna härliga soldag?

puss&kram

Bjuder på en stundentbild på mig från förra året såhär i studentens tider, ohh sakna!


U turn my world upside down

God morgon solstrålar!
Fatta så glad jag blev när solen sken in genom fönstret. Det kom ett lite glädjerop. Jag har iallafall hunnit med att sola i 40minuter och nu ska jag göra mig lite frukost. De blir lite kallt när molnen kommer men men.. Idag väntas de lite jobb sedan måste jag åka och handla lite mat samt några små saker inför resan till Frankrike. Ska bli så skönt att komma bort lite. I veckan kommer förhoppningsvis mitt pris som jag vann igår, produkter från Nivea. Ska bli kul.. Nu ska jag käka lite och jobba. Usch har massor att göra. Hörs om en stund!

puss&kram


Min strandväska

Innehållet i min strandväska i sommar
After sun - Solkräm - bikini - flipflop - VeckoRevyn/Solo osv. - Mobilen - Handduk - Min rosa vattenflaska.

Kvällen är din

Ikväll blir de bara slapp framför tvn. Ska strax göra ansiktsmask och göra mig en stor kopp chai-te med honung i. Tycker vädret är så himla tråkigt. Det bara regnar och blåser kallt. Var är den fina sommar värmen vi hade för ett tag sedan? (Jag vet jag tjatar om den, men ack vad jag saknar den). Imorgon drar en fullspäckad vecka igång så ska vila upp mig kväll. Har en del att göra och måste börja förbereda inför Frankrike, vi åker ju snart. Ska bli så himla gött och komma ifrån allt och njuta av värme.

Ska även bläddra lite i VeckoRevyn. Snyggingen Angelica Blick är med. Kolla in det!
Ha en fin kväll så hörs vi imorgon.
Puss&kram


Och vinnaren är...JAG!

Jag brukar verkligen aldrig vinna några tävlingar men denna gången vann jag och shit så glad jag blev. Man skulle lämna sitt bästa skönhetsknep. Jag lämnade ett väldigt enkelt och vann produkter från Nivea. Åhh så kul. Jag länkar till denna fantastiska blogg tjej, klicka in på hennes blogg här!
Här är produkterna och mitt knep.





Full helg

Helgen har varit fullt ös. Därför jag inte hunnit blogga, men ska bättre mig. Jag och älsklingen har precis ätit och ska strax hitta på något. Jag återkommer ikväll med massor med inlägg!

puss&kram


Malmööööööeeee tonight

Ikväll blir de en runda till Malmö. Ska till Tomas och hans familj, några jag lärt känna genom min prins. Ska bli trevligt. Deras barn är så himla goa. Det ska bli kul så nu ska jag göra mig klar för att åka. Förmodligen blir de inte någon mer bloggning idag men imorgon är jag tillbaka och då väntas även utflykt med älsklingen! Ha en fin fredags kväll.

puss&kram


My style today in south Sweden

Min outfit för dagen ser ut såhär.
Lila linne i två matrial/Lindex - Lackleggings/BikBok




Det blir en helg i Skåne för min och prinsens del. Ska se om jag kan komma på något kul att hitta på.

Mitt tradera

Nu har jag lagt ut några saker på tradera för försäljning. Mer kommer inom kort. Bara att kika in, kanske något ni önskar er :) Klicka in här!

Tack så mycket! Puss&kram

Music in my head



My heart is refusing me - Loreen




Run the world - Beyonce



Piece of me - Briney Spears



Save the world - Swedish house mafia

Happy me

En ny dag har börjat och jag ska sätta mig och skriva to do lista. Måste bara vakna till liv först. Förstår inte varför man är så trött? Fast man sover bra så är man trött hela dagen?! De är inte bara jag som är de, har pratat med fler och dom känner likadant. De är otroligt jobbigt iallafall. Nu ska jag dricka lite proviva och chai te med honung. Kanske en skål med hallon åker ner med. De är ju så gott!

Idag ska jag:
-Träna
-Skriva to do lista
-Fixa mors dag present
-Jobba
-Måla naglarna o göra ansiktsmask



Bloglovin

Ni kan nu följa mig via bloglovin! Längre ner på sidan kan ni lägga till mig :)
Stor kram till alla ser som läser min blogg!


Tips på studentpresent!

Vinglas-Pengar-Resa-Kläder-Blommor-Salt&Pepparkvarn-Spa-Parfym-Converse-Kamera-Presentkort-Dator-Muggar-Ringar-Glas-Bestick-Armband-Klocka.

Några tips på vad man kan ge!


Megan Fox





Megan Fox har en kropp to die for. En av de snyggaste enligt mig.
Megan Fox & Jennifer Lopez är två riktiga puddingar.

To do lista

Nu har jag haft ett snack med min pappa. Jag ska börja med To do lista. Jag ska ha en för varje dag som jag skriver dagen innan samt en med långsiktiga mål som jag kan kryssa av efterhand som jag klarat dom. Det gör att man känner sig peppad. Nu känner jag mig lite taggad igen, hade tappat orken och lusten nu ett tag. Men nu känns de bättre igen..

puss&kram


Nitar & Läder

Denna otroligt snygga kuvertväskan fick jag när jag hade 20års kalas. Den kommer användas massor i sommar. Den är kanon snygg. Vad tycks?

Oh god I need you, anyway... baby

God morgon alla glada!
Jag sov länge idag, känns som det tar en hel vecka att återhämta sig efter en helg med tävling. Men idag står de jobb på schemat och lite ärrende ska göras. Måste även börja fundera på vad jag behöver till Frankrike.. Vet att man jag behöver after sun och nytt smink, använder ju inte så mycket smink på semstern men känns fräscht att ta på lite när man ska gå ut och käka.

Förstår inte var svenska solen tagit vägen? De bara blåser ju och ät kallt? Jag vill ligga ute och sola. Kanske får ta en solariesolning idag. Vi hörs om en stund..

puss&kram


Can't live without

Dessa tre sakerna kan jag inte leva utan.

OtriCare Aloe Vera - Dove Visible effect - DKNY Fresh Blossom


-._


Insamling för Cancer

Cancer är en hemsk sjukdom. De är otroligt många runt om som drabbas av den och jag önska bara att den inte ens fanns. Men för att stödja dom tyvärr har fått cancer så finns cancerfonden. Jag länkar här till en tjej som har startat en insamling för kampen mot cancer och hennes cancer. Alla styrkekramar till henne! Gå in här.


Breakfast this wednesday

ProViva & Hallon/Björnbär. Mums.


RöttSvartGrönt

God morgon alla kära bloggare!
Jag har sovit som en stock inatt. Förmodligen för att min mage mår inte alls bra så från och med nu till vi åker till Frankrike (ca 2veckor) ska jag bara äta sallad med endast grönsaker och kokta grönsaker. De var ett råd mamma fick en av kompis som kan lite om sånt här. Mina tarmar måste tydligen läka. Och jag tänker göra de nu för jag orkar inte ha de såhär som de har varit nu i ca två veckor. Så känns bra att detta förmodligen kan hjälpa. Vill ju vara pigg i Frankrike.

Nu kollar jag lite på TV och dricker Proviva med fruktkött och smak av Apelsin/Blodapelsin/Blodgrapefrukt. Otroligt god. Känns som jag kommer dricka upp hela litern.

Hörs snart igen (:
Puss&kram


Ur garderoben & dagens

Denna skönheten var en av de plaggen jag fick av älsklingen när vi shoppade loss på Swedala outlet förra söndagen. Jag har den på mig idag med svarta leggings. Den är både vardaglig och festlig. En riktig läckerbit är den enligt mig! 300:- gick den på och de är den värd!

I hate rain

Åhh idag så ösregnar de, inte så lite heller. Men snart blir de lite jobb men mest av allt längtar jag efter frukost. De ska bli gott!!!!!! Jag har iallafall sovit som en prinsessa idag och vaknade 09.05 så känner mig utvilad idag. Skriver mer senare!
Puss&kram



Bloggar jag starkt gillar

Kenza
Hennes blogg läser väl mer eller mindre alla. Jag tycker de är en fantastisk blogg, dels har hon en grym stil och sedan tycker jag att hon har en sån positiv inställning och verkar vara en riktigt skönt tjej.



Lindas sminkblogg
Hon ger en enorm inspiration till sminkningar och har ett strålande utseende. Hon har även egen sminkskola där man kan höra hennes tips och se henne göra sminkningar.



Vasana
En tjej som har en helt fantastisk klädstil. En blogg som helt klart är värd att läsa för jag tror att hon kommer bli en grym bloggerska om hon fortsätter.


Matilda
En glad tjej som har en grym känsla för mode. Såg henne på stan i Malmö för ett tag sedan. Otroligt vacker och hon kan det där med mode. Me like!

Ansiktsmask & Vitamin Well

Nu sitter jag och kollar på Mamma byter bo med en ansiktmask och en Vitamin Well/Antioxidanter. Magen börjar kurra lite så snart dags för käk. Får se vad honey gör ikväll. Ska strax köra lite sit ups och armhävningar också. Är helt slut sen helgen, längtar efter kudden men går man och lägger sig NU så kommer jag vakna tolv inatt och vara pigg och sen inte kunna somna om så de är ingen mening med det! Hoppas ni har en fin kväll!

 

puss&kram


Inspiration







Hjälpa Östersjön!

Ben och Jerry gör nu en kampanj ihopa med WWF. Köper man Ben & Jerry's Nordic Water Peace stödjer man räddningen för Östersjön och våra fiskar. Jag ska köpa denna glassen så fort jag hittar den, då gör man iallafall en liten insats. Det tycker jag ni med ska göra!

Puss&kram

Stolt storasyster

I sista minuten bestämde jag mig för att följa med till Skövde dit älsklingen och familjen skulle i helgen för att köra tävling. Helgen såg ut att bli ok men slutade askalas bra. Med utgång på fredagen på Harry's med älsklingen, Niclas och Peter och god mat och dans på dansgolvet, dock blev jag dålig av maten men så de kan bli. På söndagen drog jag, älsklingen och samt några av våra närmaste vänner till stan igen för att käka och vi hamnade på Harrys igen. Dock var maten riktigt god denna dagen. Revben med klyftpotatis och till förrätt vitlöksbröd. Mums.. Igår var vi åter igen tillbaka i Växjö och nu blir de jobb..

Måste berätta att min älskade lillebror slutade på en femte plats i helgen av 95 förare. You rock brother!

puss&kram

Hälsotips!

Jag har alltid varit en person som helst skulle vilja att allt skedde över en natt. Om jag vill gå ner 10kg skulle jag helst vilja att de har skett på en vecka. Jag har alltid haft lite svårt men långsiktiga mål men de har jag faktiskt lärt mig, plus att även om man slutar med godis, läsk, pommes etc. så tar de tid att gå ner. De har tagit mig ca 3 veckor men nu ser jag resultat. De gör mig taggad till att fortsätta. Jag har en dag i veckan då jag äter godis, tar ett glas läsk men inte alls mycket för jag tycker inte de är jättegott längre. Jag har lärt mig leva utan de. Men jag blir glad av EN bit choklad. De är otroligt jobbigt i början. Jag var påväg att ge upp men jag tänkte att denna gången ska jag minnsann inte misslyckas och jag ska vissa folk att jag faktiskt kan. Nu är de bästa jag vet ett glas Ramlösa. Innan var de ett glas coca-cola. Ett glas vanligt vatten med en limeskiva i är supergott och jag kan längta efter de. Precis som jag kan längta efter ett päron istället för ett Plopp med saltlakris. Folk får tycka vad dom vill och jag ser inte ner på folk som äter godis i mängder. Vissa syns de inte alls på (t.ex min lillebror, men de vänder en dag) och somliga syns de tydligt på. Jag går tyvärr väldigt lätt upp i vikt men jag har också varit påväg att trilla dit ordentligt på när de gäller viktnedgång. Men jag har hittat en balans nu äntligen som funkar och jag vet att jag kommer nå mitt dröm mål inom några månader.

Men det jag vill tipsa om är:

-Dricka minst två liter vatten
-Äta minst två fruker per dag äppel och banan är toppen bra
-Glöm aldrig frukosten, viktigaste målet på dagen
-Halva tallriken får gärna bestå av grönsaker resten kött och ris/potatis t.ex
-Rör dig minst 30minuter per dag. Promenad/Jogging/Zumba osv.
-Ha en dag i veckan då du unnar dig i en lagom mängd!


Detta är några tips som funkar kanon för mig. Dock äter jag nästan bara kött och grönsaker och jag mår som en prinsessa. Enkla saker men som gör stora förändringar.

Dagens shopping.

Dagens shopping

Byxdress/H&M - September's cd/Media Markt - P.s I love you Blue-ray/Media Markt - Lila&Grått nagellack/H&M

Byxdressen kommer användas massor när jag och älsklingen är i Frankrike!

Väldigt nöjd måste jag säga.


När en flicka talar skånska..

Jag faller lätt som en plätt, för en Malmö flickas sätt
o en tös från Helsingborg e go o drömma om
Ystadstösernas uttal e det grannaste jag vet
när dom talar så kan jag sitta o lyssna i all oändlighet

När en flicka talar skånska, ett språk som jag förstår
då känns det lite extra hur mitt hjärta slår
Stockholmskan e vacker, Göteborgskan har sin charm
men när en flicka talar skånska
då e de nåt som gör mig så varm.

Jag drog en spader madam, o hon kom från Simrishamn
men en hjärter dam från Lund hon har förtrollat mig.
Flickorna ifrån Klippan har nåt tydligt mjukt o lent
och Kristiansstadstösernas snack de e så klingande o rent

När en flicka talar skånska, ett språk som jag förstår
då känns det lite extra hur mitt hjärta slår
Stockholmskan e vacker, Göteborgskan har sin charm
men när en flicka talar skånska
då e de nåt som gör mig så varm.

I Landskrona o Eslöv med...då faller jag på knä

När en flicka talar skånska, ett språk som jag förstår
då känns det lite extra hur mitt hjärta slår
Stockholmskan e vacker, Göteborgskan har sin charm
men när en flicka talar skånska
då e de nåt som gör mig så varm





Tänker på min älskling när jag hör denna låten för han älskar min skånska♥

Always look on the bright side of life.

Idag vaknade jag och hoppades på att solen skulle lysa in genom fönstret, gjorde den det? Nej! Suck.. Var har kära solen försvunnit?! Aja jag sitter just nu och dricker lite te och transbärjuice. Ni vet väl att tranbärsjuice rensar kroppen samt kan skydda för infektioner? Sedan är de faktiskt väldigt gott! Ska strax hoppa in och göra mig i ordning. Under dagen så kommer en bildbomb samt hälsotips! Sounds good I hope..


Askungen VS. Englands prins&prinsessa

Undra om detta är en ren slump? Men kul är det iallafall (:

 


F.O.T.O.

Idag har dagen varit full med jobb som vanligt. Sedan tog jag kameran ut på en tur och fotografera. Ibland räcker inte tiden till den men idag så fick jag ett ryck. De var ett bra väder att fotografera i. Bilderna blir bäst när de inte är sol ute, då kommer den rätta färgen fram men så klart är de fint när solen skiner. Nu ska jag göra mig en stor kopp kaffe. Imorgon kommer en bildbomb men så länge bjuder jag på en bild jag pysslat ihop ikväll.

puss&kram


Om sanningen ska fram..

Det är tur att så många tro sig veta sanningen om mitt liv och vad jag gör.
Men ärligt.. Jag har nog bättre koll själv om jag tränar eller inte,
om jag äter annorlunda eller inte. Men ni får gärna tro vad ni vill.
Bara ni är glada så...

The days feelings

Dagens humör: Glad men ont i huvudet...Har haft de sen i fredags, tror de är för jag äter annorlunda. 

Dagens borde: Jag borde ta på mig träningskläder och ut och springa innan de börjar regna samt göra lite jobb.

Dagens frisyr: Utsläppt bara..

Dagens smink: Helt naturligt..

Dagens klädsel: Hoodtröja och hippsters

Dagens favoritlåt: Denna!

Dagens planer: Jobba, träna och blicka framåt!

Dagens vill ha: En resa med älskling samt nå mitt mål med träningen/kosten :)

Dagens längtan: Sommar och underbara sommarkvällar med familjen, vänner och älsklingen!

Dagens beroende: Ramlösa smultron (:

Dagens tråkigaste: Var är solen?

Helgens bästa: Underbar shoppingdag med älsklingen.

Helgens mest efterlängtade: En riktig partyhelg med hjärtat i Helsingborg. De slår inget..

Helgens pinsamaste: Hemlis!

Dagens motto: Behandla andra som du själv vill bli behandlad!


Jennifer Lopez







Jennifer Lopez är enligt mig en av dom snyggaste människorna på denna jorden. Hon har en kropp med former och har ett underbart fint hår och ett leende to die for. Hennes röst är oslagbar. Mmm hon är perfekt hon!

True words

A true friend is someone who knows there’s something
wrong even when you have the biggest smile on your face.
Never try to hide your sorrows from your friends,
they will find out anyway even if you tried hard.



Fyra brölopp & Mamma byter bo

Nu sitter jag vid TVn. Är rätt så trött och ont i huvudet men ska ta mig lite vatten och ett päron så går de nog över. Har precis kollat på Fyra brölopp och nu är de Mamma byter bo (ett program som jag tycker är lite konstigt men kollar gärna på de). Jag längtar tills jag ska gifta mig, så fin klänning jag ska ha och mamma ska fixa håret. Även om de lär dröja några år så längtar jag ändå för de är såå romantiskt tycker jag. Nej jag åter kommer strax..

Puss&kram


Tips!

(dålig bild)

Men detta nässprayet är inte som vanligt nässpray utan är av saltvatten och aloe vera. Det är perfekt för såna som t.ex mig som får sår i pga att de är torrt i näsan eller för dom som har torra slemhinnor. De är inget man kan bli beroende av och de funkar perfekt, man kan ta de flera gånger per dag.

Pris ca 65:-


tough right now

Ibland är saker och ting inte alltid så lätt och just nu är saker väldigt komplicerat. Jag är iallafall superglad för min familj (mamma,pappa & lillebror) samt min älskade pojkvän. Utan dom är jag inget!

MEN jag hade iallafall en kanon bra dag igår med älskling. Vi shoppade loss på Center Syd eller mest på SWEdala outlet. Shit vad snygga saker vi hitta. Åk dit ni som bor i Skåne. Vi var på den i Lödde men den finns ju även i Svedala. Jag ska lägg upp några saker jag hitta sen... eller älsklingen letade upp och jag provade. Han är grym på att hitta snygga plagg.

Idag blir de bara en slappedag och samla sig. Måste göra lite jobb med men de klarar jag nog.

Bilder kommer sen, promise.
Puss&kram


Coconut tree



Coconut tree - Mohombi feat Nicole Scherzinger



Lovers are people

Ännu en dag i Malmö har börjat. Har städat undan lite samt gått med vovven. Ska ner på stan sen och äta lunch med Marianne sen upp och städa lägenheten. Ikväll ska de bakas rulltårta för imorgon är de 90års fest (mormor 70år plus jag 20år blir 90års fest). Jag börjar bli nervös, har egentligen inte någon direkt anledning men imorgon ska min älskade älskling med och min morfars syskon är där plus barn, så typ släkten. Så  lite nervös men Klas är världens finaste kille men ja de kommer gå bra. Vet att alla kommer fråga var han kommer ifrån, men för mig är han som en svensk. Han är från Sri Lanka men bodde där 1månad sen kom han till Sverige och oavsett är han världens bästa. Skulle inte byta honom mot någon. Jag älskar dig honey! Nej nu ska jag göra mig kaffe sen ner till Marianne. Hörs latooooor :)

puss&kram


Grå och spets

Svart byxor/Lindex - Tisha/H&M - Svart linne/Gina Tricot


Ett steg längre

Man kan inte gå och vara rädd för saker,
men man kan lära sig tänka ett steg längre.

-Keilia Ekenstierna


Outfit och glad tjej

 

Linne/H&M - Shorts/Gina tricot Halsband/20 års present av älskade familjen

Nu blir de lunch med Marianne på stan i solen, övernice!

puss&kram

Träning

 

 

Jag har äntligen fått till ett litet träningsschema där jag inte går ut allt för hårt (eftersom jag fick de tipset i helgen) men ändå så de känns. Hittade superbra träningar i Cosmopolitan Zest. Så dom körde jag plus massa sit ups samt 45 minuters powerwalk med vovven i parken. De känns bra! Nu blir de lite bär och kaffe sen dusch och fix. Efter de blir de lunch med Marianne på stan och sen en liten tur på stan.

 

puss&kram


EGOBOOST

Äntligen har jag hittat tidningen, EGOBOOST! Jag har letat i alla affärer och mackar när jag varit någonstans men nu hitta jag den på pressan i Malmö, lovely. Tidningen är riktigt bra så ni som funderar på att köpa den, kööööööp :)


Tävling i Höör

I helgen har de körts tävling i helgen i Höör. Men jag klagar inte, solen har lyst och jag har haft trevligt folk runt mig så kan inte säga något annat än att de har varit kul. Jag har passat Ella på 10 månader mer eller mindre hela helgen samt lekt med söta underbara Tuva. Älskar barn. Igår åkte jag och älsklingen tillbaka till Växjö och kom hem och var helt slut. Tog en dusch och sedan somna jag mer eller mindre direkt. Idag har vi packat upp varor, ordrar samt skrivit massor med fakturer sen helgen.

Jag har massa roliga och spännade ideér i mitt huvud som jag bara vill börja med nu och sätta igång. Men imorgon ska jag göra de när jag tar tåget ner till Skåne. Men ser framemot dom tio närmasta veckorna nu :) Smile!

Hörs senare, nu ska jag åka och handla mig en latte. Mums!

puss&kram



I miss sunshine!

Visst solen skiner men de är inte så varmt att man kan ligga ute och sola och de är inte kul. De var ju så skönt att starta dagen med 1-2 timmars solningen. Men sommaren måste komma snart eftersom de faktiskt är maj nu. Nu ska jag göra mig iordning. Borde egentligen vara klar nu men kudden är så skön så vill knappt lyfta mig ifrån den. Sedan blir de hard work work. Ikväll bli de överraskning, lääängtar!

puss&kram
Hörs senare!


Sweeeet

Vet inte vad jag gjort men galet många läsare har hittat hit vilket självklart gör att jag blir sugen på att blogga! Nu väntas sängen och imorgon blir en bra dag och jag vet att något fint väntar. Jag längtar! Har även skrivit ner en lista hur man kan matcha ihop kläder, typ svarta jeans med instoppat linne osv för att jag verkligen ska fatta att jag INTE behöver handla mer kläder fast jag gjorde de senast idag haha. Men var på rean för 50kr så kändes som de inte var någon big deal. Det var en orange blus med virkade detaljer, har den inte allt vad man ska ha denna sommaren? Jo!

Nu blir de sova och massor med jobb imorgon samt överraskning. Can't wait!

puss&kram


Glad

Såg nyss att jag hade fått en jättesöt kommentar av en tjej som undra hur man skulle få läser att stanna kvar, och om jag kunde berätta lite om att blogga. Givetvis ska jag berätta de för henne. Men blev glad.

För övrigt har jag inte varit den bästa på att uppdatera på ett jag, ibland tappar man inspiration och man går in små svackor. Jag har just en nu som jag brottas med. Måste få rätt sida på en del gällande min kost. Min mage mår inte bra. Jag har börjat få kramper och konstiga saker efter jag ätit. Tror inte att min mage mår speciellt bra om jag ska vara ärlig. Så lägga om kosten och börja träna helt enkelt tror jag de får bli.

Imorgon på jobb ska de packas en massa inför tävlingen i helgen.
För övrigt är jag trött på vissa människor och himla glad för andra så går mer eller mindre på ett ut. Annars kanske man ska börja köra med dagens outfit?! Måste satsa på en sak och sedan ta mig vidare. Jag älskar ju att blogga men ibland undrar jag vem som ärligt skulle vilja läsa min blogg. Men tydligen har jag söta läsare så får skärpa mig!

Hörs senare för nu blir de ansiktsmask och svara min läsare :)

Kram


RSS 2.0