Neutrogena Visibly Clear

 

Neutrogena Visibly Clear - Vardagslyx och funkar perfekt!


Daily scrub: Skrubben luktar väldigt gott och det känns att den rengör ordentligt. Skrubbkornen är små och inte särskilt många, men den gör jobbet ändå.

Daily Cleansing Toner: Tonern luktar också gott men den är intensiv! Den svider lite grann, men jag tycker att det är ganska uppfriskande och huden känns ordentligt rengjord. Mycket bra!

Ultra-light Spot Treatmeant Moisturiser: Krämen är väldigt lättsmord och luktar som de andra produkterna, huden känns väldigt len och mjuk. Riktigt bra!

 

 


11:54

Känner mig nöjd med dagen såhär långt! Gick upp 08.10 och trodde att jag skulle somna om igen på soffan men nej de gjorde jag inte för då ringde min älsklingen och gav mig lite arbete sen blev de minnsann inget somna om och de är rätt så skönt att gå upp i tid för då får man något gjort utan att hela dagen är förstörd. Så nu har jag jobbat lite, gjort klart mina inbjudningskort och ska strax göra mig i ordning för att köra in och äta lunch med mamsen. Super sugen på mina nya favoriträtt, "Wraps med heta räkor och brieost". Så himla gott!

Igår skulle jag ge er ett tips så slänger upp de strax.

Puss!


Because of you

Så nu är jag tillbaka. Har varit mycket nu dessa dagarna. Idag har jag gjort en ny header som jag måste säga faktiskt att jag är väldigt nöjd med. Så nu får de bli denna för ett tag. Strax blir de köttbullar och potatismos, gott. Jag även inhandlat två par chinos idag. Övernice och jag är glad. Marinblåa och mörkbeige. Så nu har jag alla färger jag vill ha, det vill säga: ljus beigea, mellan beigea, mörk beigea, marinblå och svarta! Det är snyggt med chinos och så har man en tajttröja så blir inte outfiten så pösig. Idag har inte vädret varit alls kul. Molnigt och trist, hoppas på sol imorgon.

Nu ska jag tvätta av mig sminket och byta om till mjukisbyxor. Kommer snart ett tips till som är övergott!


Mysdag

Idag har älsklingen och sovit ut. Sedan gick vi upp och gjorde riktig frukost. Äggröra, mackor med gott pålägg, te med honung i och ett glas vatten med citron i. Mums! Sedan har vi kollat på En unge i minuten och Sveriges mästerkock. Nu ska vi köra iväg och äta lunch någonstans. Ikväll blir de mysig söndagsmiddag med familjen.

PUSS&KRAM


Solig dag

Ledsen att jag inte hunnit skriva idag. Har varit iväg sen tidig morgon till sen eftermiddag. Har varit med älsklingen och träffat några vänner som har samma intresse som oss och tränat. Var väldigt kul och trevligt. Dels har de varit sjukt nice väder. Soliga och varmt, me like. Så nu sitter vi hemma och äter lite snacks och dricker grogg. Sen blir de överraskning för älskling när vi går och lägger oss. Har nämligen fixat något där uppe... Vet att älsklingen blir SUPERGLAD!

Puss och kram så hörs vi imorgon (:


Räkor och vitt vin

Jag och älsklingen har varit iväg och ätit lunch med min kära mamma. Sedan åkte vi hem för älsk och pappa hade lite och göra. Jag har jobbat lite och ska nu köra iväg och göra lite ärrende! Bland annat sola och handla lite nässpray och en runda på Lindex blir de nog! Ikväll är de Let's dance final och vi ska äta räkor och dricka vitt vin, awesome. Imorgon väntar en rolig dag...!

Puss så länge!


Friday and I'm in love

Nu är det fredag, tjoho!
Har jobbat lite nu på morgon och ska nu bege mig in i duschen för att strax ska älsklingen och jag iväg och äta lunch. Får se vad de blir för gott idag! Sjukt sugen på bakad potatis eller något. Får se vad de blir för gott! Alltid mysigt iallafall att äta lunch ihopa. Sen när jag kommer om igen blir de lite jobb till och älsklingen ska hjälpa pappa lite grann så då passar jag på och jobba. Kanske sticker iväg och solar, de är skönt!

Men vi hörs senare!

puss&kram


Jobba i solskenet

Det är helt galet underbart väder! Jag och mamma har varit ute och gått en timme med vovven plus att sen träna jag på Wii i 30minuter. Känns bra! Nu sitter jag och jobbar lite.. Massa siffror och grejs som ska läggas in på hemsidan. Så ska ta en timme nu sen ska jag börja planera min 20års dag och sen ska jag jobba igen så det blir klart tills imorgon!

Hörs senare!
puss&kram

110324

Tjolahopp!
Gud så glad jag blir när solen lyser. Helt underbart! Tror jag ska ut på en långrunda med vovven sen. Vädret är ju helt underbart! Happy! Ljus nu sitter jag och kollar på Efter tio på Tv4, Blondinbella ska vara med här om en stund. Tycker att hon har bra saker att säga så intressant och lyssna på henne och till de dricker jag hallonte, mums!

Hörs senare!
(Igår hade jag ingen lust att skriva på kvällen.. Men nu är jag tillbaka)


Vår = Converse?

God morgon sunshines!
Nu har jag ätit två mackor och sitter nu och dricker mumsigt te (vanilj). Mums! Har kollat lite på Solsidan (så himla bra är de) och nu kollar jag runt på H&M, Gina Tricot och Nellys hemsida. Finns ju massor med vår fint. Jag ska träffa Sara snäckan idag och tror minst sagt att de iallafall blir ett litet stopp för shopping. Jag sitter nu och funderar på ett par Converse. Riktigt sugen!

Men vilken färg?


Real Love

 

Jag älskar mitt hjärta mer än något annat!

 

Keilia hjärta Klas


Keilia outfit.

Linne - H&M . Svarta chinos - New Yorker. Kofta - Gina Tricot


Fin fin kruka

Här är min underbara kruka som jag köpte idag. I fredags köpte jag även de som står bredvid, de vill säga, en ljusstake som jag sedan la småsten i och satte i doftljus samt att jag köpte ordet "Peace". Fint enligt mig, jag är nöjd. Tänk vad små saker kan få en glad!






Nu: Lite jobb till min älskling...

puss&kram


Min gymnasieskola

Jag tog studenten i somras och jag gick på Ljud & Bildskolan i Lund. Jag har fått lära mig otroligt mycket och jag ångrar verkligen inte en sekund att jag gick där. Jag har haft jättestor nytta av allt jag lärt mig där. Sedan har jag hört att folk sagt att skolan inte är bra och att den ska läggas ner men idag läser jag i tidningen att den har flest sökande av friskolorna i Lund. GO LBS! Alltså var de lite skitsnack bara som gick, som vanligt...


Äntligen vår

Gud så härligt de var att vakna upp idag. Sol sken som aldrig för och +10 grader klockan tio morgonen. Riktigt härligt. Tyvärr blev morgonen väldigt stressig, massa telefonssamtal, en brinnande fön och blomkrukor som åkte i golvet men annars en bra morgon med vaniljte och mammas goda bröd, so I'm happy.

Nu har jag varit en runda på stan med mamma och ätit lunch med henne. Mycket trevligt. Ny mascara, kruka och lite annat smått och gott fick följa med hem. Hade ju en fin växt som helst plöstligt stod utan kruka men nu har den en ny. Ska vi sen för jag föll pladask för krukan (hur man nu kan de).

Nu ska jag börja skissa på ny design sen ska jag ta en långrunda med vovsen, riktigt härligt ute ju.

puss&kram


Bloggdesign?! Help.

Jag behöver hjälp med min bloggdesign vet verkligen inte hur jag ska ha de.

Kan ni hjälpa mig med tips på färger att köra de i och hur tycker ni en header ska se ut? Tacksam för all hjälp så ska jag ta tag i detta imorgon. Puss och natti natti♥



Busy

Busy day today. Ibland kan de bli så...

Men klockan ringde 08.00 eftersom mitt hjärta skulle köra hem tidigt, han vakna pigg och glad och jag var fortfarande trött. Men han pussade och kramade mig massor och gav mig massor med komplimanger.. Världens finaste älskling så då vaknade jag till. Men han gick ner en stund före mig sen kom jag efter en liten tupplur till (40minuter) men de räckte för att känna mig riktigt pigg! Sedan blev de lite ärrende, lunch och sedan åkte vi på olika håll och jag tog en liten tur i Eslövs affärer men inget följde med mig hem. Måste nog kolla lite mer imorgon hihi! Sedan gick jag ut på långrunda med hunden och sen har lagt till lite god mat och nu slappar jag med familjen i soffan.

Ska även kolla lite på bloggdesignen..

puss&kram


Grillat.

Mums vad gott! Det blev grillat för första gången i år. Helt underbart! Grillat är bland det bästa som finns och jag älskar kött mums.. Nu blir de vaniljte (ny favoritsmak). Love it! Testa om ni inte gjort de...

puss&kram



New life

Tjena bloggen!
Sjuuukt längesen jag blogga, tyvärr. Det är verkligen något jag tycker är kul! Men nu ska jag ta tag i de, ska koncentrera mig på saker jag tycker är kul. Det är bloggen och därför ska jag nu bjuda på mode, hälsa och massa kul grejor...

Designen kommer inom kort att bli bättre men vi kör på denna nu.
Nu ska jag iallafall se på film med familjen och älskling... Tyvärr är ju solsidan slut nu. Fan vad tråkigt de kommer bli 20.00 på söndagar nu..

Vi hörs imorgon!

puss&kram


RSS 2.0