Sunshine is the shit

Jag älskar verkligen solen. Varje dag har jag pressat 1,5h vilket har gett resultat, underbart! Älsklingen tyckte jag var mycket finare när jag är brun, så söt! Nu blir de strax massa jobb och sedan får vi se vad kvällen har att erbjuda. Har även hittat en bok jag måste inhandla. Kanske hittar den i mataffären?! Vi får se.. Nej nu blir de frukost.

Puss&kram

Solen går före..

Sorry men i helgen har solen gått före bloggen. Så klart vill man ju vara ute i solen istället för att sitta vid datorn. Har iallafall haft en toppen helg med mamma. Söndagen var kanon när vi var hos mormor och morfar på middag med mormor,morfar,morbror och hans flickvän och hennes barn. Första gången vi träffade dom och gud vad vacker hon var. Var som en prinsessa. Jag ritade teckningar med barnet, Tilde och hon var för go. Vi spelade även handboll med morbror och hennes mamma. De var iallafall en kanon dag. Igår pressa jag bara i solen och nu väntar jag på att min mobil ska plinga till så jag vet var och när jag ska hämta älskling!

puss&kram

Klar och väntar...

Nu har jag gjort mig i ordning och väntar bara på att mamma med ska bli klar. Tror jag ska göra varsin smoothie medans jag väntar, kanske en och ta med också. Ja så blir de nog. Saknar mitt hjärta och pappa och lillebror. Hoppas ni har de bra i England!

puss&kram




Påskhelg

Nu är de påsk och helgen har börjat. Solen skiner och de är underbart skönt ute. Igår gjorde jag och mammas oss varsin grekisk sallad med räkor och vitlöksbröd till, mums säger jag bara. Sedan såg vi Herr&Fru vilket var roligt och sedan somnade vi gott. Vid halv ett ringde min älskling för då var han på sitt rum (deras tid 23.30). Mysigt att höra hans röst. Längtar tills han är hemma.. Nu ska jag och mamma göra oss i ordning och köra till Höör och kolla i den outletaffären för dom öppnar en ny del nu i påsk och sedan ska vi ut och gå med vovven vid tomten vi har i Perstorp. Hörs senare, bilder lär nog komma då för kamran ska med.

puss&kram

Påskhelg

Nu är de påsk och helgen har börjat. Solen skiner och de är underbart skönt ute. Igår gjorde jag och mammas oss varsin grekisk sallad med räkor och vitlöksbröd till, mums säger jag bara. Sedan såg vi Herr&Fru vilket var roligt och sedan somnade vi gott. Vid halv ett ringde min älskling för då var han på sitt rum (deras tid 23.30). Mysigt att höra hans röst. Längtar tills han är hemma.. Nu ska jag och mamma göra oss i ordning och köra till Höör och kolla i den outletaffären för dom öppnar en ny del nu i påsk och sedan ska vi ut och gå med vovven vid tomten vi har i Perstorp. Hörs senare, bilder lär nog komma då för kamran ska med.

puss&kram

Brun och fin.

Vilken skön dag jag har haft hittills. Dock lite trött med tanke på att jag gick upp 05.00 men jag vaken ännu. Inte lika farligt att gå upp när de är ljust ute. De är jobbigare när de mörkt, då blir man trött hela dagen. Men i iallafall så lämnade mamma och jag, pappa, lillebror, min älskling och Tordan på flygplatsen för att möta upp de andra för att sedan flyga till England, Birmingham. När vi sagt pussat dom hejdå gick vi och köpa varsin kaffe på Starbucks. Det kaffe är sannslöst gott! Sedan körde vi till Field's där vi hade planerat shopping men när klocka var kvart öve tio vara alla butiker fortfarande stängda och nedsläkta?! Där stog att mataffären skulle öppna tio och den var upptänd men ingen öppna?! Där var fler än vi som stod och vänta men tillslut bestämde jag och mamma oss för att köra tillbaka till Sverige och gå på stan i Malmö. Det var ett bra val, vädret är ju fantastiskt och vi shoppade loss ordentligt. Hittade underbara plagg. Sedan käkade vi kinabox och sen ett litet stopp på Burlöv Center där vi inte gick lottlösa från heller. När vi kom hem sen la jag mig och sola i 2,5h och har blivit brun och fin, me like.

Hittills har de vara en mysig dag med mamma och ikväll ska vi mysa till de ännu mer med något gott att äta och kolla på Herr & Fru.

Tänker på dig älskling, jag älskar dig!♥


Hämta växt

Japp igår blev jag med fiskar. Så nu har jag ett fin fint akvarie med två guldfiskar i. Jag tycker de är väldigt fint med fiskar. Kul och ha något att pyssla om. Så nu ska jag iväg och hämta en växt, så att dom får lite syre. Sedan hem och bädda om sängen och fixa lite. Har även tänkt baka lite kakor som jag kan bjuda på ikväll när de är påskmiddag. Imorgon åker ju pappa, lillebror och min älskling till England för att tävla. Så då blir jag hemma hos mamma. Imorgon ska vi spendera dagen i Danmark.

Nej nu ska jag köra så jag kan börja baka sen.

puss&kram


Jag hjärta mormor&morfar

Det är så skönt att vara hos mormor och morfar. Dom är så pigga och glada och trevliga. Det är så mysigt! Blir som en semester när man kommer hit. Vi äter gott och pratar och så dricker vi lite gott, det är sååå mysigt. Jag älskar att vara här och jag älskar mormor och morfar. Ni betyder massor för mig! Ni är alltid så glada♥♥

Bjärred

Är just nu hemma hos mormor och morfar och slappar i uterummet. Riktigt skönt. Mormor är nere och lämnar morfar för han ska på matlagningskurs så jag stannar här hemma så länge. När mormor kommer om igen ska jag fråga henne lite om bokföringen för om jag kan lära mig det så kan jag förmodligen få en anställning vilket skulle vara hur skönt som helst. Nu ska jag gå och kolla om de finns mer kaffe och sedan fortsätta njuta. Visar när jag kommer hem sedan vad som fick följa med mig hem idag, hihi....

puss&kram


Summer loving

Åhhh underbart att solen skiner idag med. Kan inget annat än att bli glad! Jag har druckit lite te och sådant nu och ska ta på mig träningskläderna för att gå ut och gå en lång runda. Sedan blir de att åka till mormor och morfar och hämta några saker samt prata om bokföring. Ska även göra ett litet stopp för och kolla en grej, säger inte vad ännu för vet inte om de blir något. Men förhoppningsvis! Nej nu ska jag ut och gå så jag kan komma in igen och åka iväg.

puss&kram

(bilder kommer senare idag)

Smoothien jag åt ikväll

1 portion

1 1 dl djupfrysta blåbär, mango och jordgubb
1 1 banan
1 1 dl lättyoghurt
1/2 1/2 dl lättmjölk
1/2 dl apelsinjuice

S

Hälsa

Här i denna kategorin kommer jag att skriva om hälsotips.
Alltså t.ex träning, mat och andra hälsosamma tips.

Mamma byter bo

Nu har jag ätit min kvällsmat som bestog av en smoothie (3dl) med smak av blåbär,mango och jordgubb plus en liten mörk macka med kokt ägg och kaviar. Sedan massor med vatten... Känner mig nöjd med dagen. Nu har jag fixat lite på mitt rum och ska strax fortsätta när det är paus i mamma byter bo. Ska göra mig en stor kopp te också. Efter mamma byter bo är det Triney och Susanne som gäller, idag är dom ju i Malmöööö. Ska bli kul! Hörs om en stund!

puss&kram


Header

Vad tycks om ni den otroligt fina headern som älskade Jennifer gjort?
Tusen tack babe. Är otroligt nöjd.
Och bilderna som är i headern har jag själv tagit.


Underbart väder!

Åhhh känns som sommar. Helt underbart! Har varit ute mer eller mindre hela dagen. Har storstädat min bil. Sjukt skönt, mycket trevligare när allt är helt rent. Inte för den var direkt smutsig men ändå. Har blivit lite av en pedantisk (!?) tjej. Ska alldeles strax hoppa in och ta en lång skön dusch. Sitter ljus nu med en chokladansiktsmask på mig. Har jobbat lite samt mejlat lite. Känns skönt... Vi hörs senare!

puss&kram


Nytt liv börjar idag

Shit vad jag känner mig duktig idag. Jag bestämde mig igår för att börja ett "hälsosammare" liv idag. Finns vissa saker som jag inte står ut eller accepterar längre och eftersom jag har fått mycket bättre självdisciplin så vet jag att jag klarar detta. Så idag börja jag dagen med att dricka ett glas med några droppar från en "slim" grej. Vet ärligt inte riktigt vad den heter men den hjälper en att gå ner i vikt, sedan sprang jag 4km, körde Zumba i 20minuter samt 100 sit ups och 50 armhävningar. Som belöning sola jag 40minuter i vårsolen. Underbart! Jag är riktigt nöjd. Till lunch blev de ett halvt kycklingbröst, ruccolasallad, en halv paprika och ett hård kokt ägg. Mums!

Jag känner mig duktig!

puss&kram

Sliten flicka

Igår hann jag inte blogga. Var supertrött när vi steg upp men de var bara att göra sig i ordning och förberedda sig för en dag i Furulund vilket var väldigt trevligt måste jag säga. Solen sken precis som idag, underbart och trevligt folk var på plats så tror inte de kunde blivit bättre. Härligt! Sedan var det mycket trevligt att Marcus Sandberg vann Mugen World Race.

Idag börjar de hårda livet. Igår upptäckte jag saker som inte är bra så nu blir de hårdträning, solen skiner så idag kommer jag inte undan och annorlunda kost. Har redan tappat suget efter socker. Nu är Loka Likes L.A min drog, mums vad goda dom är, alla tre. Finns cocossmak, ananassmak och persikasmak.


Jag hjärta er

Vill bara att ni ska veta
Sara, Jennifer och Marianne
att jag älskar er och värdesätter er enormt.
Ni är fantastiska på alla sätt och ni betyder massor
för mig. Finns inga bättre vänner♥


Höör

Idag har dagen bestått av träning i Höör samt shopping på outleten som jag nämt tidigare. Hittade lite fina saker, tre svarta ljusstakar i glas med blockljus i. Fint blev de... Hittade även en liten sten med två små söta grodor på som de står Din för evigt på. Sedan köpte jag en present till mamma och pappa. En lykta i vitt som man har ljus i. Nu har vi precis ätit grillat kött och potatissallad. Mums.. Det blir nog inte mer uppdatering idag tyvärr. Ska ha familjmys ikväll och mysa med mitt hjärta. Imorgon ska vi till Furulund och kolla på finalerna och träffa trevligt folk.

puss&kram


Bruno Mars♥


Grenad

Just the way you are


Marry you

Foodtime

Nu har jag och hjärtat varit och ätit lite mat. Blev en kärleksrulle, en kebabrulle med bland annat ananas i och lite annat gott. Mums! Nu ska jag börja fotografera efter lite jobb med hemsidan. Jobbigt när saker faller ihop, ibland hatar jag datorer men that's life. Jag har även hunnit med några små ändringar här på bloggen som ni ser kanske. Nu tar jag mitt Loka Cocosvatten och vandrar ner i källaren!

puss&kram


L'oreal infallible brush foundation

Ville tipsa er om L'oreal infallible brush foundation. Som är en foundation med en borste på toppen, super enkel att använda och ger ett strålande resultat. Man vrider två gånger på de "röda bandet" och så kommer de upp foundation ur borsten så applicerar man de. Super enkelt! Inte alls svårt att använda och de blir matt och de blir jämt. Supersnyggt och superbra! Pris ca. 149:- prisvärd till tusen. Finns på Lindex, H&M bla.





Från och med då från och med nu

Sitter på kontoret nu och gör lite arbete på hemsidan innan allt drar igång. Butiken öppnar 11.00 och då ungefär ska jag gå ner börja plåta alla delar från HoBao, det kommer ta tid men kul att få göra något med kameran, det är ju ändå trotts allt de jag brinner för. Är inne på min andra kopp kaffe för idag, fast nu dricker jag en ännu större. Älskar cappucinon från Preem, asgod. Om ni inte testat så gör de. Jag lovar ni kommer älska den om ni gillar kaffe! Ska strax lägga upp ett tips till er tjejer (vet inte om jag har några killar som läser min blogg) på en underbar skönhetsgrej.. :)

Over and out

Har även på mig den tröjan som jag pratade om igår som jag inte hittade bild på på H&Ms hemsida. Men här är en liten sneak peak av den. Me like it!


Tidig morgon

Jag är uppe med tuppen känns de som. Känner mig rätt pigg ändå men får se hur länge se känns så! Nu sitter jag och dricker lite kaffe, ska strax hoppa in i duschen och göra mig i ordning sedan blir jobb. Men it's friday! Underbart. Vet inte ännu om vi ska åka till Skåne i helgen eller vi förblir här i Växjö. De får vi se! Men solen skiner och de är underbart väder. De gör att man bli strålande glad!

Puss&kram

Thaimat och du blir vad du äter

Nu har vi ätit smaskig thaimat, blev inte de jag tänkte men gjorde inget för var dö hungrig så hade inte kunnat hålla mig 20minuter haha. Nu ser vi, eller jag på du blir vad du äter och dricker kaffe medans älsklingen pratar i telefon. Efter de blir de nog Mimmi och Rennie i fjällen. Har för mig att den är rolig men gammal, tror jag såg den när jag var liten. Ska strax diska undan och plocka upp lite saker. Vill egentligen lägga mig i badet men då kommer jag att somna. Så hoppas kaffet piggar upp mig så jag fortfarande är vaken när älsklingen har pratat klart. Ska strax tvätta av sminket också så man kan gnugga sig i ögonen...

Måste prata med älsklingen om en sak också hihihi undrar om han blir glad eller om han tycker jag är knäpp. Det återstår att se. Tror han kommer tycka som mig, eller inte?! HOPPAS HOPPAS HOPPAS!

puss&kram


jag i de underbara mörkret!


Shoppingen härromdagen

Här är alla plaggen som jag köpte härromdagen. Utan en skitsnygg blus. Som är riktigt bred randig med grått silke och vit spets. Kommer använda den inom kort så visar er då! Men här är lite inspiration så länge!♥

In Växjö

Ja, då har man kommit upp Växjö. En himlans massa saker med mig hitta. Var helt varm efter jag tagit ut allt i bilen. Men nu blir de några timmars jobb innan de blir hem och laga till någon god middag. Ska fråga hjärtat om jag inte kan få överraska honom.. Har en supergod rätt jag vill laga. Typ chick nuggets men de är inte friterat utan de är en påse från Santa Maria, står bland tacosgrejerna så blandar man kycklingfiler som man skurit i bitar, den påsen och två msk olivolja så blandar man de sedan lägger man ut kycklingbitarna på en plåt och sen in i ugnen ca 20minuter. Sedan lägger man de i tortillabröd med lite tacos sås och vad man nu vill ha i. MUMS SÄGER JAG BARA! Jag älskar de!

Nej nu ska jag jobba, puss&kram


Fina örhänge

Dessa kom idag från Jennifer i ett fin fint paket. Blev nämligen väldigt glad för de hon gjorde till mig i födelsedagspresent så vi beställde hem saker och delade på kostnaden så satte hon ihopa dessa och idag kom dom. Tror ni jag blev glad? Ja riktigt glad. Dom är ju såååååå fina!

Tack hjärtat, love you and thank you♥


What goes around comes around

Har haft en mycket bra dag idag. Känns som saker och ting börjar falla på plats! Jag har jobbat åt älsklingen, fått hem trevliga brev (visar de ena om en stund) och fått min svarta slinga fixad av mamma. Skönt! Dock undrar jag hur länge min huvudvärk ska sitta i. Måste vara för att jag inte äter socker och äter annan kost. Känner mig duktig. Självdisciplinen som jag varit dålig på har nog hittat mig nu. Har en väldigt bra självdisciplin nu iallafall. Känns gött! Nu ska jag dricka lite smoothie och äta någon macka. 20.00 är de Arga snickaren, verkar spännande idag.

Hörs senare!
puss&kram

Favorite picture

Dag 8: En favoritbild
Dag 9: Dagens
Dag 10: Detta gör mig glad
Dag 11: Tokigt
Dag 12: Min vardag
Dag 13: Tema "ljus"
Dag 14: En vårbild
Dag 15: Kärlek
Dag 16: Självporträtt i svartvitt
Dag 17: Ett ögonblick
Dag 18: Känslor
Dag 19: Här bor jag
Dag 20: Tema "olika"
Dag 21: När jag var liten
Dag 22: Mitt beroende
Dag 23: En sommarbild
Dag 24: Detta gör mig glad
Dag 25: I all hast
Dag 26: Detta skrattar jag alltid åt
Dag 27: Tema "två"
Dag 28: Väder
Dag 29: Nyaste bilden på mig själv
Dag 30: Valfri bild

En bild på mig och älskade Jennifer. Jag älskar dig! Denna bilden gör mig så glad.


It's raining today

Usch.. idag är de grått och trist skitväder och lite regn ska de komma. Bläää vad tråkigt. Jag vill ju ha sol, precis som igår. Var helt underbart väder. Men nu skulle de tydligen vara såhär några dagar in Mr Sunshine kom tillbaka. Vi får väl se. Jag är iallafall pigg och vaken. Ska snart börja göra lite jobb. Sitter och är galet sugen på kålpudding. Mums hade varit trevligt att äta lunch med pappa idag. Men vet inte om han har tid..

Nu ska jag dricka lite te och fundera på hur jag ska lägga upp min dag. Måste börja packa också.. Ska till Växjö (my new home), ska ta med mig massa saker. Får se vilken dag jag åker, väntar ju ett trevligt paket på posten från min älskade vän Jennifer. De vill jag ha innan jag åker fast jag tror jag och hjärtat ska vara i Skåne i helgen så då får jag det. Vi får se!

puss&kram så länge


Everything is okey

Nu kan man pusta ut. Älskade vovven har "bara" stora sår på sina tassar så nu har han bandage runt fram tassarna. Nu slipper vi blod i hela huset iallafall!

Idag har jag jobbat med saker åt hjärtat, håller fortfarande på men ibland tappar man inspirationen så vet man inte vad man ska göra eller vilken text som passar. Kommer på något bra snart! Idag var jag och mamma en snabbrunda på Nova, hade presentkort på H&M. Övernice! Hitta en spetstopp, långklänning, typ harmensbyxor i svart och vit (skitsnygga) och en hel svart dress. Visar imorgon.. Köpte även en klänning men provade inte den och den passa inte så ska byta den till ett till par haremsbyxor, me like.

Nu ska jag göra mig en islatte kolla lite TV och sedan åter gå till arbete. Men skönt att kära vovven är ok.

puss&kram


Monday

Idag är de måndag, vilket innebär att jag börjar jobba. Jag sköter idag hemsidan och håller på att lägga in varor. Egentligen skulle jag åkte till Växjö idag eller rättare sagt flyttat upp för kommer vara där mycket. Men vår kära hund ska till veterinären, han är skadad och då ville jag med honom dit. Stackars honom. Han kan knappt gå, han brukar alltid vara så pigg och glad och springa omkring och busa.Nu ligger han bara ner och rör sig knappt. Så synd om honom.. Så jag åker upp senare.

Nu ska jag klä på mig och strax åka till veterinären med fina vovven.

puss&kram


Hmmm..aldrig sett?

Dag 7: En bild som jag aldrig lagt upp
Dag 8: En favoritbild
Dag 9: Dagens
Dag 10: Detta gör mig glad
Dag 11: Tokigt
Dag 12: Min vardag
Dag 13: Tema "ljus"
Dag 14: En vårbild
Dag 15: Kärlek
Dag 16: Självporträtt i svartvitt
Dag 17: Ett ögonblick
Dag 18: Känslor
Dag 19: Här bor jag
Dag 20: Tema "olika"
Dag 21: När jag var liten
Dag 22: Mitt beroende
Dag 23: En sommarbild
Dag 24: Detta gör mig glad
Dag 25: I all hast
Dag 26: Detta skrattar jag alltid åt
Dag 27: Tema "två"
Dag 28: Väder
Dag 29: Nyaste bilden på mig själv
Dag 30: Valfri bild

En bild som jag tog i vintras med mina nya kamera, Canon 550D. Jag gillar djupet och ljuset i bilden.. Och jag har aldrig lagt upp den förut ;)



Tema Grön?

Dag 6: Tema "grön"
Dag 7: En bild som jag aldrig lagt upp
Dag 8: En favoritbild
Dag 9: Dagens
Dag 10: Detta gör mig glad
Dag 11: Tokigt
Dag 12: Min vardag
Dag 13: Tema "ljus"
Dag 14: En vårbild
Dag 15: Kärlek
Dag 16: Självporträtt i svartvitt
Dag 17: Ett ögonblick
Dag 18: Känslor
Dag 19: Här bor jag
Dag 20: Tema "olika"
Dag 21: När jag var liten
Dag 22: Mitt beroende
Dag 23: En sommarbild
Dag 24: Detta gör mig glad
Dag 25: I all hast
Dag 26: Detta skrattar jag alltid åt
Dag 27: Tema "två"
Dag 28: Väder
Dag 29: Nyaste bilden på mig själv
Dag 30: Valfri bild

Tema grön, älsklingens tröja är grön och den har jag valt när vi var i Helsingborg inne på Gant. Den väcker otroligt många minnen och därför kör vi på den i Tema Grönt!


20 år

Idag är ingen vanlig dag för idag är det min 20 års dag. Känns skönt att lämna tonåren och få känna sig lite vuxen. Tro de eller ej men kändes faktiskt lite vuxet att fylla 20år. Gårdagen bestog iallafall av att fira med dom närmaste och några som jag har att tacka väldigt mycket. Det var enormt trevligt, underbara presenter. Verkligen inget att klaga på!

Fick presentkort på Stadium,H&M,silver armband,salt och pepparkar (?!),sprit,en minimixer (helt perfekt),ljus och lite annat smått och gott som är perfekt när jag flyttar hemifrån. Till det bästa av allt. Min farmor betyder väldigt mycket för mig, de är något speciellt med henne och jag fick ett halsband med ett mynt i som hon har haft sen pappa var liten minst, de är i guld och sitter i ett speciellt hänge. Det fick jag i en guldkedja blev så himla glad, otroligt fint och kommer betyder supermycket för mig. Sedan av min kära familj fick jag lite kläder och lite andra små saker men även ett special gjort guldhänge i guldkedja. SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ fint! Superglad och nöjd, de sitter nu runt min hals. Jag önska mig något personligt när jag fylllde år och de kan man väl lugnt säga jag fick. Tack alla!

Idag har jag ätit en god frukost, solat och sedan åkte jag och älsklingen iväg och fixa present till mig. Fick ett par röda Peak Performance skor i skinn samt en underbart snygg skinnjacka. Love it!

Jag är superglad. Åt till kvällsmat mammas goda kalopps som jag önskat mig. Mums! Nu ska vi strax dricka kaffe/te och äta tårta. Så mysigt att fylla år...

Tack alla som gratulerat mig idag på facebook, sms, telefonsamtal och mejl. Ni är underbara!

puss & kram

Jag och pappa


En gammal bild på mig

Dag 5: En gammal bild
Dag 6: Tema "grön"
Dag 7: En bild som jag aldrig lagt upp
Dag 8: En favoritbild
Dag 9: Dagens
Dag 10: Detta gör mig glad
Dag 11: Tokigt
Dag 12: Min vardag
Dag 13: Tema "ljus"
Dag 14: En vårbild
Dag 15: Kärlek
Dag 16: Självporträtt i svartvitt
Dag 17: Ett ögonblick
Dag 18: Känslor
Dag 19: Här bor jag
Dag 20: Tema "olika"
Dag 21: När jag var liten
Dag 22: Mitt beroende
Dag 23: En sommarbild
Dag 24: Detta gör mig glad
Dag 25: I all hast
Dag 26: Detta skrattar jag alltid åt
Dag 27: Tema "två"
Dag 28: Väder
Dag 29: Nyaste bilden på mig själv
Dag 30: Valfri bild

En bild som är 7år gammal. Jag och min dåvarande tävlingsbil. Haha snygg jag är...NOT!


Min Hobby

Dag 4: Min hobby
Dag 5: En gammal bild
Dag 6: Tema "grön"
Dag 7: En bild som jag aldrig lagt upp
Dag 8: En favoritbild
Dag 9: Dagens
Dag 10: Detta gör mig glad
Dag 11: Tokigt
Dag 12: Min vardag
Dag 13: Tema "ljus"
Dag 14: En vårbild
Dag 15: Kärlek
Dag 16: Självporträtt i svartvitt
Dag 17: Ett ögonblick
Dag 18: Känslor
Dag 19: Här bor jag
Dag 20: Tema "olika"
Dag 21: När jag var liten
Dag 22: Mitt beroende
Dag 23: En sommarbild
Dag 24: Detta gör mig glad
Dag 25: I all hast
Dag 26: Detta skrattar jag alltid åt
Dag 27: Tema "två"
Dag 28: Väder
Dag 29: Nyaste bilden på mig själv
Dag 30: Valfri bild

Min hobby är att fotografera samt köra radiostyrda bilar(tro de eller ej men grymt kul och inte löjligt)



Bild av mig



Min sport och min bil, galet kul!

Storm.. suck

Helt sjukt vad de blåser ut. Du kan knappt gå och när du kör bil så kastar den dig åt sidan. Galet! Aja jag är glad iallafall att jag inte ska till Danmark imorgon och tävla, som min lillebror samt pappa ska. Fyfan och vara ute.. Istället blir jag hemma med mamma för att förbreda för kvällen. Från början hade jag tänkt fira min födelsedag med vänner och nära och kära men sedan pga omständigheterna bestämde jag mig för att fira de med bara mormor och morfar plus familjen men nu blir de såhär att dom som hjälpt mig igenom omständigheterna kommer att vara här och fira min 20års dag med mig, de gör mig superglad! Familjer som verkligen ställt upp till max och gjort massor för mig. Så närmare sommaren ska jag fira med vänner och dra ihopa någon fest. So don't worry my friends.. Vi kör en egen fest!

Nu ska jag strax äta lite lax med potatis och hollandisesås. Mums! Saknar dock min älskling som åkte till Danmark med grabbgänget och träna lite och festa men han kommer ju imorgon så jag tror faktiskt jag klarar mig. Jag har lite att göra inför imorgon ändå och vi hann med lite mysiga saker idag..

Hörs latooooooor!

Ansiktsmask och kaffe

Nu sitter jag med en skön ansiktsmask (undra vem jag fick den av hihi) och sedan har jag gjort mig en islatte mums. Jag tog kaffe från vår kaffemaskin, hällde i lite mjölk och sedan tog jag is i ismaskinen och sedan en liten skvätt hasselnötsyrup eller vad de heter (espresso house smaksättare iallafall, finns på Ica affärer). När jag kopplat av en stund ska jag tvätta av ansiktsmasken och sedan laga lite middag till familjen, tycker de är så himla kul och fixa ordna. Jag skulle verkligen kunna tänka mig att vara hemmafru, haha. De är mysigt på något sätt och bara piffa till hemmet och fixa mat. Baka lite muffins eller maränger som jag gjorde igår kväll.

Hör senare!
puss&kram

Födelsedagsprent

Åhhh jag har en så fin vän som bor i Halmstad men är så gullig och skickar en fin födelsedagspresent till mig med ett underbart brev som gjorde rörd till tårar. Jag pratar så klart om Jennifer Larsson. Hon är för himla go. Hon har gjort ett "bästis" örhänge, som dessutom är toppmodernt. Åhh blev så glad!


 

 


Lillebror

Dag 3: En familjemedlem
Dag 4: Min hobby
Dag 5: En gammal bild
Dag 6: Tema "grön"
Dag 7: En bild som jag aldrig lagt upp
Dag 8: En favoritbild
Dag 9: Dagens
Dag 10: Detta gör mig glad
Dag 11: Tokigt
Dag 12: Min vardag
Dag 13: Tema "ljus"
Dag 14: En vårbild
Dag 15: Kärlek
Dag 16: Självporträtt i svartvitt
Dag 17: Ett ögonblick
Dag 18: Känslor
Dag 19: Här bor jag
Dag 20: Tema "olika"
Dag 21: När jag var liten
Dag 22: Mitt beroende
Dag 23: En sommarbild
Dag 24: Detta gör mig glad
Dag 25: I all hast
Dag 26: Detta skrattar jag alltid åt
Dag 27: Tema "två"
Dag 28: Väder
Dag 29: Nyaste bilden på mig själv
Dag 30: Valfri bild

Jag världens bästa och snällaste familj och min lillebror är underbar. Vi bråkar väldigt väldigt sällan!


Good day so far

Vilken skön dag jag har haft idag och jag har hunnit med hur mycket som helst. Klockan ringde 07.30, låg och sträckte på mig i ca 20minuter sedan klev jag upp och gjorde mig en stor kopp te och kolla på Vaknar med the voice. Sedan in i duschen och fix sedan iväg till Höör med mamma för att äta frukost på Hardys, vilket var väldigt gott och jag är fortfarande mätt. Sedan köpte mig gel för blåsor i munnen till mig samt knästrumpa till pappa, för hans knä är helt slut. Tycker synd om honom... Sedan in i en affär som ligger ovan på Lager 23 i Höör, en outlet med massor inredningsgrejor. Där gick jag loss och valde massor som jag ska få i födelsedagspresent av mamma och pappa. Stor fin vas i guld och silver samt lite annat smått och gott, supernöjd! Sedan in och handla lite på City Gross..

NU har jag hämtat min lillebror efter skolan. Blåser ju helt sjukt, går fan knappt och gå. Så nu ska jag ta lite te och sedan blir de några timmars jobb till älsklingen...

Puss&Kram


It hurts

Det är inte lätt att försöka avvänja kroppen från socker och onyttigheter.Jag har ätit något sött innan varje dag. Ibland kanske bara en bit choklad och ibland massor med godis och på helgen givetvis cola. Men nu ska jag försöka hålla mig till en dag i veckan, lördag och försöka äta annan kost. Min mage mår inte bra av det så nu får jag faktiskt ta och lyssna till den för min hälsas skull. Klarar andra de klarar jag. Så nu håller jag på att inför något annat gott och de är Loka vatten. Jag har letat efter Loka,Likes L.A Coconutdream och den hitta jag idag och jag har druckit två flaskor. Mums säger jag bara. Nu ska jag testa Loka,Likes Africa Rooibos Citron och se om den är god. Då kan jag köpa någon sådan när jag är sugen på något sött. Sedan har jag även bestämt mig för att skippa alla mejeriprodukter då min mage blir väldigt svullen samt att den tål inte de alls. Fast läkarna sa till mig att jag är laktos så är jag nog både laktos, gluten och väldigt känslig mag. Så nu blir de ny kost för mig. Jag ska klara det!

Nog om de.. Jag har en grym huvudvärk vilket förmodligen är ett led i detta men jag köpte mig en tidning som jag nu ska kolla i sen ska jag koka mig lite te och sedan ska jag komma på något gott att laga till kvällsmat. Jag älskar att laga mat :)

puss&kram

Grått och trist

Varje morgon hoppas jag på att när jag går och kollar ut genom fönstret ska solen skina. Men icke. Var fan har solen tagit vägen? Kom fram. Jag vill inte ha regn på min födelsedag.. Jag vill ha sunshine! Nu ska jag snart klä på mig och köra och äta med Sara och sedan ska jag köra till Höör och lämna saker till pappa och ta med mig muffins som jag bakat, jag tror dom kommer bli jätteglada.

Nu blir de dusch och så..

puss&kram


FavoriteThing


Dag 2: Favoritpryl
Dag 3: En familjemedlem
Dag 4: Min hobby
Dag 5: En gammal bild
Dag 6: Tema "grön"
Dag 7: En bild som jag aldrig lagt upp
Dag 8: En favoritbild
Dag 9: Dagens
Dag 10: Detta gör mig glad
Dag 11: Tokigt
Dag 12: Min vardag
Dag 13: Tema "ljus"
Dag 14: En vårbild
Dag 15: Kärlek
Dag 16: Självporträtt i svartvitt
Dag 17: Ett ögonblick
Dag 18: Känslor
Dag 19: Här bor jag
Dag 20: Tema "olika"
Dag 21: När jag var liten
Dag 22: Mitt beroende
Dag 23: En sommarbild
Dag 24: Detta gör mig glad
Dag 25: I all hast
Dag 26: Detta skrattar jag alltid åt
Dag 27: Tema "två"
Dag 28: Väder
Dag 29: Nyaste bilden på mig själv
Dag 30: Valfri bild

Jag har två saker som jag inte kan leva utan... Mobil & Systemkamera



FavoriteThing


Dag 2: Favoritpryl
Dag 3: En familjemedlem
Dag 4: Min hobby
Dag 5: En gammal bild
Dag 6: Tema "grön"
Dag 7: En bild som jag aldrig lagt upp
Dag 8: En favoritbild
Dag 9: Dagens
Dag 10: Detta gör mig glad
Dag 11: Tokigt
Dag 12: Min vardag
Dag 13: Tema "ljus"
Dag 14: En vårbild
Dag 15: Kärlek
Dag 16: Självporträtt i svartvitt
Dag 17: Ett ögonblick
Dag 18: Känslor
Dag 19: Här bor jag
Dag 20: Tema "olika"
Dag 21: När jag var liten
Dag 22: Mitt beroende
Dag 23: En sommarbild
Dag 24: Detta gör mig glad
Dag 25: I all hast
Dag 26: Detta skrattar jag alltid åt
Dag 27: Tema "två"
Dag 28: Väder
Dag 29: Nyaste bilden på mig själv
Dag 30: Valfri bild

Jag har två saker som jag inte kan leva utan... Mobil & Systemkamera



Lista


Dag 1: Självporträtt
Dag 2: Favoritpryl
Dag 3: En familjemedlem
Dag 4: Min hobby
Dag 5: En gammal bild
Dag 6: Tema "grön"
Dag 7: En bild som jag aldrig lagt upp
Dag 8: En favoritbild
Dag 9: Dagens
Dag 10: Detta gör mig glad
Dag 11: Tokigt
Dag 12: Min vardag
Dag 13: Tema "ljus"
Dag 14: En vårbild
Dag 15: Kärlek
Dag 16: Självporträtt i svartvitt
Dag 17: Ett ögonblick
Dag 18: Känslor
Dag 19: Här bor jag
Dag 20: Tema "olika"
Dag 21: När jag var liten
Dag 22: Mitt beroende
Dag 23: En sommarbild
Dag 24: Detta gör mig glad
Dag 25: I all hast
Dag 26: Detta skrattar jag alltid åt
Dag 27: Tema "två"
Dag 28: Väder
Dag 29: Nyaste bilden på mig själv
Dag 30: Valfri bild

Så då börjar vi med ett självporträtt...



Today is today, tomorrow is tomorrow

Idag har jag fått en hel del gjort. Jag känner mig nöjd och sedan skämde jag bort min kära lillebror med tre par Björn Borg kalsonger och han blev superglad! Hade jag fått välja på att shoppa så mycket jag kan eller aldrig mer shoppa och bara ge bort saker hade jag verkligen valt att aldrig mer shoppa och bara ge bort saker. Jag älskar att göra människor glada, både med stora och små saker. I eftermiddags somna min lillebror och pappa på soffan, då hann jag baka 40st muffins och dom blev superglada när dom vakna och kunde ta en kopp kaffe med nybakad muffins. Gjorde 10st med jordgubbssylt och choklad, 10st med apelsinbitar och choklad, 5st med choklad, 5st cocos, 10st med cocos och banan och choklad! Mums... Tyvärr tog jag ingen bild, ska bli bättre på att fota saker och ting.Bilder säger mer än ord..

Nu ser jag på Såld på hus och dricker mumsigt te.. Hörs senare!
Jag saknar min prins♥

Några ändringar

Nu har jag gjort lite små ändringar på bloggen. Vad tycks?

pusssssssssssssss

Where is the sunshine?

Ja jag börjar verkligen undra var solen är! Igår var de jättefint väder och sen blev de grått en stund och kom lite regn sen kom solen igen. De är riktigt varmt i solen när den väl skiner. Idag har jag jobbat med hemsidan och skrivit ner saker vad jag ska göra. Stora och små saker. Men gillar när man kan checka av en lista och till slut är allt avcheckat och då känns de gött. Snart fyller jag ju 20 och de ska bli härligt att lämna tonåren. 20år känns ändå stort fast ändå inte eller jag vet inte... Men jag kan gå på systemet (hur kul de nu är men men...)

Nu ska jag strax äta lite fiskgratäng. Jag har varit sugen på de jättelänge men inte ätit de sen jag vet inte när men nu ska jag ha de till lunch. Hoppas de är lika gott som jag fått för mig.

kram

Jag kommer aldrig glömma när den bilden togs och ibland saknar jag vissa saker av den tiden men de var inte hälsosamt! Men tänket kommer ibland..

Lååååång helg

Hela helgen har spenderats nere i Tomelilla där de har varit en stor tävling som min lillebror kört! Men jag och mitt hjärta har fått mycket tid ihop och vi har haft de mysigt. Dock är jag helt slut idag och trodde att jag skulle sova ut men fick gå upp tidigt och köra lillebror till bussen, men och andra sidan kanske jag kan somna i tid. Men måste erkänna en sak, fan vad mycket jag fått gjort. Duktig Keilia! Har kollat på Mamma byter bo mest för att se vad de är för sjukt. Nej fyfan säger jag, att man är så dum och ens gör de.. Nej nej!

Nej nu ska jag dricka lite te. Jag återkommer imorgon!

puss!

RSS 2.0